Alumnitiedote 2/2006

Hyvä Prodekon Alumnin jäsen,

Ruudullasi on Prodekon Alumnin vuoden 2006 toinen tiedote. Mikäli sinulla on kommentteja koskien tiedotetta tai kaipaat lisätietoja Alumnin toiminnasta, voit kirjoittaa minulle osoitteeseen merja.nurminen@iki.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, tarvitset javascripttituen päälle nähdäksesi osoitteen. . Prodekon Alumnin verkkosivut ovat osoitteessa http://alumni.prodeko.org/ ja Prodekon osoitteessa http://www.prodeko.org.

Tämän tiedotteen löydät html-muodossa osoitteesta http://alumni.prodeko.org

Ystävällisin terveisin,

Merja Nurminen

Prodekon Alumnin puheenjohtaja

P.S. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, muistathan kertoa meille, mikäli yhteystietosi muuttuvat. Päivitykset hoitaa alumnikoordinaattori Mikko Sjöberg mikko.sjoberg@tkk.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, tarvitset javascripttituen päälle nähdäksesi osoitteen. .

1 PRODEKON ALUMNI

1.1 Diskonttaus 40 -vuosijuhla 14.10.2006

1.2 MobiiliTV-excursio 11.4.2006

1.3 Prodekon Alumnin kevätkokous 5.4.2006

1.4 Muut kevään tapahtumat

2 TUOTANTOTALOUDEN KILTA PRODEKO

2.1. Prodekon kuulumiset

3 PRODEKO RECRUITING OY

4 UUTISIA JA TAPAHTUMIA TUOTANTOTALOUDEN OSASTOLLA

4.1 Palkintoja tuotantotalouden opiskelijoille
1 PRODEKON ALUMNI
1.1 Diskonttaus 40 -vuosijuhla 14.10.2006

Varaa paikkasi Prodekon kaikkien aikojen suurimmissa vuosijuhlissa ilmoittautumalla mukaan osoitteessa http://ilmo.prodeko.org.

Juhlat pähkinänkuoressa:

Aika 14.10.2006

Paikka pääjuhla Dipolissa

Osallistujat noin 500 nykyistä ja entistä prodekolaista sekä sidosryhmien edustajaa

Juhlapuhuja konsernijohtaja Jorma Eloranta

Ilmo http://ilmo.prodeko.org

Tarkempia tietoja Diskonttauksesta antaa Prodekon sisä- ja kulttuuriministeri Kimi Arima ( sisakumi@prodeko.orgTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, tarvitset javascripttituen päälle nähdäksesi osoitteen. ).
1.2 MobiiliTV-excursio 11.4.2006

MobiiliTV – pitkään kaivattu killer-app vaiko uusi turhake?

Prodekon Alumni järjestää keväällä 2006 jälleen ajankohtaiseen aiheeseen liittyvän teemaekskursion. Tällä aiheena jo 1990-luvun lopulla niin seksikkääksi todetun tele ja mediakovergenssin ytimestä nouseva mobiiliTV. Ekskursio pidetään 11.4. Nokian tiloissa Ruoholahdessa. Osallistumalla pääset etujoukkoon kuulemaan lisää muun muassa seuraavista teemoista:

– Mikä on DVB-H ja miksi Suomeen tarvitaan jälleen uusi ”kännykkäverkko”

– Miksi mobiili-TV:llä on hyvät mahdollisuudet onnistua?

– Minkälaisia palveluita kuluttajalle on odotettavissa?

– Päätelaitetilanne ja sen odotettu kehitys

– Verkon lanseeraus ja rakentamissuunnitelma

Samalla voit tutustua mobiili-TV päätelaitteisiin ja palveluihin demokäytön merkeissä.

Paikalla asioista kertomassa Nokia, mobiili-TV verkon operaattori (valtioneuvosto päättää helmi- maaliskuussa), sisällöntuottaja/mediatalo, …

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: mikko.sjoberg(at)tkk.fi 3.4. mennessä
1.3 Prodekon Alumnin kevätkokous 5.4.2006

Prodekon Alumnin kevätkokous järjestetään 5.4.2006 klo 17 TUAS-talolla (Otaniementie 17, Espoo). Tämä tiedote toimii kevätkokouksen kokouskutsuna. Kokouksessa käsiteltävän materiaalin (tilinpäätös, vuosikertomus, tilintarkastajien lausunto) saat halutessasi pyytämällä sitä mailitse osoitteesta merja.nurminen(at)iki.fi.

ESITYSLISTA

1) Kokouksen avaus

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja näiden henkilökohtaiset varamiehet sekä kaksi ääntenlaskijaa.

3) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4) Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5) Esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto

6) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7) Keskustellaan jäsenistön toiveista koskien Prodekon Alumnin toimintaa

8) Muut esille tulevat asiat

9) Kokouksen päättäminen

1.4 Muut kevään tapahtumat

Prodekon Alumni järjestää kevään 2006 aikana jo tutuksi käyneet, perinteiset tapahtumat:

– Wappu-skumppa Ullanlinnanmäellä 1.5. Tarjolla kuohuviiniä hyvässä seurassa, tarkemmat koordinaatit seuraavassa tiedotteessa.

– Grillibileet 19.5. Perinteiset Alumnin, Prodekon ja osaston yhteiset kevätkirkelot Otaniemen Smökissä. Jatkoja varten on varattu myös sauna. Lisätietoja seuraavassa tiedotteessa.
2 TUOTANTOTALOUDEN KILTA PRODEKO
2.1. Prodekon kuulumiset

Prodekon juhlavuoden toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja helmikuun lopun vuosikokouksessa hyväksyttiin kunnianhimoinen talousarvio. Kevään tapahtumakalenteri alkaa olla täynnä ja Wappukin on päätetty järjestää. Merkittävimpiä tulevia tapahtumia ovat tämän viikon Tuta-päivät Vaasassa, viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestettävät Prodekon vanhempainsitsit TUAS-talolla sekä ensi viikon puolipitkä Turkuun.

Viimeaikoina suurta harmia on aiheutunut prodeko.org-palvelimen hajoamisesta, mikä sattui ikävästi juuri tenttiviikolla. Tilanne on nyt korjattu ja uusi palvelin on toiminnassa. Pahoittelemme aiheutuneita häiriöitä.

Prodekolaiset ovat jälleen päässeet Euroopan tuta-opiskelijajärjestö ESTIEMin TIMES-casekilpailun finaaliin, joka järjestetään tänä vuonna Brysselissä. Kansainvälisessä toiminnassa Prodekolaisia on näkynyt vuoden alussa kiitettävän paljon: helmikuun alussa järjestetyssä Vision-seminaarissamme kävi osallistujia seitsemästä eri maasta ja se sai suurta kiitosta, minkä lisäksi Prodekolaisia on käynyt tänä vuonna jo viidessä eri tapahtumassa ympäri Eurooppaa.

Lisätietoja Prodekon nykyisestä toiminnasta ja tulevista tapahtumista osoitteesta http://www.prodeko.org . Myös alumnit ovat tervetulleita vierailemaan tapahtumiimme.

Mikko Sjöberg

Ulkoministeri

Tuotantotalouden Kilta Prodeko
3 PRODEKO RECRUITING OY

Prodeko Recruitingin yhtiökokous pidettiin 7.3. Yhtiökokouksessa vaihdettiin yrityksen hallituksen kokoonpanoa siten, että hallitukseen nimettiin uusiksi jäseniksi Niklas Kari ja Tuukka Eloranta. Ensimmäisen tilikauden hallituksesta jatkavat Tommi Kemppainen, Perttu Nihti ja Mikko Rönkkö. Tomi Lähdemäki aloitti yhtiökokousta seuraavalla viikolla yrityksen toimitusjohtajana. Kokonaisuudessaan yhtiökokous oli kohtalaisen tyytyväinen yrityksen ensimmäiseen tilikauteen ja niihin toimiin joita tappiollisen tilikauden jälkeen oli tehty kannattavuuden parantamiseksi.

Kesän lähestyessä yritys on aloittanut kampanjan kesätyöpaikkojen välittämiseksi. Mikäli olet kiinnostunut siitä miten saat tutaopiskelijan kesätöihin helposti ja tehokkaasti, kannattaa vierailla osoitteessa http://www.prodekorecruiting.com/kesatyot

4 UUTISIA JA TAPAHTUMIA TUOTANTOTALOUDEN OSASTOLLA
4.1 Palkintoja tuotantotalouden opiskelijoille

Tuotantotalouden perusopiskelijat Petri Valkama ja Teppo Voutilainen palkittiin TKK:n stipendirahastojen stipendeillä. Lisäksi tuotantotalouden jatko-opiskelija KTM Karita Ilvoselle myönnettiin stipendi vuoden kestävään tutkija-vierailuun Stanfordin yliopistossa.