Alumnitiedote 2/2008

Hyvä Prodekon Alumnin jäsen,

Kevään alumneille suunnatulle sitseille on ilmoittautunut jo 99 henkilöä. Varmista paikkasi auringossa nopeasti, sillä dl ilmoille on tänään. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa ilmo.prodeko.org. Lisää kohdassa 1.1.

Kevään hieman rauhallisempi tapahtuma on yhdistyksemme kevätkokous tiistaina 29.4, mikä näin kutsuna ilmoitetaan. Lisää tästä kohdassa 1.3.

Koko tiedote mailin alaosassa ja osoitteessa http://alumni.prodeko.org

Terveisin,

Sammeli Sammalkorpi, puhis 2008

——————-

1 PRODEKON ALUMNI

1.1 Alumnisitsit 3.5 Täffällä

Prodekon hallitus järjestää, muutaman vuoden tauon jälkeen, sitsit alumniin kuuluville kilta-aktiiveille. Varmista paikkasi auringossa, ja ilmoittaudu osoitteessa ilmo.prodeko.org. Tuolla näkyvät myös jo ilmoittautuneet (99 kappaletta tätä kirjoittaessa) sekä tilaisuuden tarkat speksit.

1.2 Matrikkeli menossa painoon – tilaa omasi

Prodekon Matrikkeli on menossa painoon, ja toimitukset alkanevat toukokuun aikana. Mikäli et ole vielä tilannut omaasi, voit sen tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tutamatrikkeli@tkk.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, tarvitset javascripttituen päälle nähdäksesi osoitteen.

1.3 Kevätkokous 29.4.2008 klo 17:30 TUAS-talolla

Prodekon Alumnin kevätkokous järjestetään 29.4 klo 17:30 TUAS-talolla, huoneessa 1021 (pääaulan vieressä, ruokalaa vastapäätä). Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus lähteä ihmettelemään fuksispeksejä. Tämä tiedote toimii kevätkokouksen kokouskutsuna. Kokouksessa käsiteltävän materiaalin (tilinpäätös, vuosikertomus, tilintarkastajien lausunto) saat halutessasi pyytämällä sitä mailitse minulta (Sammeli Sammalkorpi, etunimi.sukunimi@sievo.comTämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, tarvitset javascripttituen päälle nähdäksesi osoitteen. .).

ESITYSLISTA

1) Kokouksen avaus

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja näiden henkilökohtaiset varamiehet sekä kaksi ääntenlaskijaa.

3) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4) Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5) Esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto

6) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7) Keskustellaan jäsenistön toiveista koskien Prodekon Alumnin toimintaa

8) Muut esille tulevat asiat

9) Kokouksen päättäminen

2. TUOTANTOTALOUDEN KILTA PRODEKO

Prodekon kevät on kulunut hujauksessa ja wappuun on enää tovi. Kiinan pitkä excursio on palannut onnellisesti kotiin ja oli mukana olleille varmasti yksi opiskeluajan mieleenpainuvimmista kokemuksista. Kevään kotimainen puolipitkä suuntautui Ahvenanmaalle, jossa Prodekon delegaatio tutustui laajaan skaalaan paikallisia yrityksiä aina pankkidataratkaisujen toimittajasta kalanjalostukseen ja kylpylätoimintaan. Killan tapahtumarintama on ollut aktiivinen kevään tähän astisena kohokohtana kenties Lääketieteen kandidaattiseuran kanssa järjestetyt After Ski -sitsit kuitenkaan perinteistä Asko-sponssia unohtamatta.

Prodekon joukkue Anni Hietaniemi, Sebastian Knight, Ilmari Ollila ja Tuomo Pesonen voitti Karlsruhessa 3.4.2008 järjestetyn TIMES case-kilpailun finaalin. Voitto oli kilpailun historian tyrmäävin ja prodekolaisista koostuneelle joukkueelle jo kolmas peräkkäinen. Kenties tämänkin menestyksen innoittamana prodekolaisten kiinnostus case-ratkontaa kohtaan kasvaa vuosi vuodelta. 16.4. järjestetäänkin ensimmäistä kertaa Jr. TIMES, jossa ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijat pääsevät harjoittelemaan case-ratkaisemista.

ESTIEM:n kevään Council Meeting on parasta aikaa käynnissä Hampurissa.

Muutenkin tänä vuonna ESTIEM:n toiminnassa nähdään paljon prodekolaisverta ja kattojärjestö kulkee kohti uusia haasteita prodekolaisen Mikko Sjöbergin johtamana.

Prodekon kevään päättävät tuttuun tapaan Grillibileet, jotka järjestetään lauantaina 17.5. Smökissä. Alumni on lämpimästi tervetullut tapahtumaan ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee paikalle.

3. UUTISIA JA TAPAHTUMIA TUOTANTOTALOUDEN LAITOKSELTA

3.1 Väitöksiä tuotantotalouden laitoksella

Väittelijä: FM Marketta Koivisto

Väitöksen ajankohta: 25.4.2008 klo 12

Paikka: TKK, tuotantotalouden laitos, TU1 auditorio, Otaniementie 17, Espoo

Vastaväittäjät: Dosentti Minna Halme, Helsingin kauppakorkeakoulu ja KTT Liisa Rohweder, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Valvoja: Dosentti Tuula Pohjola, Teknillinen korkeakoulu Väitöskirjan nimi: Factors influencing environmentally responsible behavior in the Finnish service sector Väitöskirjan ala: Tuotantotalous, teollisuuden kehittäminen ja johtaminen