Alumnitiedote 3/2011

Diskonttaus 45 järjestetään 15.10.

Prodekon suuret 45-vuotisjuhlat lähestyvät! Puolipyöreitä juhlitaan lauantaina 15.10. ravintola Pörssissä. Prodekon alumneja toivotaan mukaan juhlimaan sankoin joukoin! Alumnien esi-ilmoittautuminen on käynnissä tämän linkin takana. Esi-ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta sivuilta voit vaikkapa tarkistaa, ketkä tutut prodekolaiset ovat tulossa juhlimaan rakkaan killan 45-vuotista taivalta.

Grillibileet 28.5.

Prodekon perinteiset Grillibileet järjestetään Smökin vieressä lauantaina 28.5. kello 12.00 alkaen. Kannattaa tulla ajoissa, niin sisäfilettä varmasti riittää!

Alumnin Kemira-excursio 18.5.

Toimitusjohtaja Harri Kerminen kertoi yhtiön vesistrategiasta, ja prodekolaiset Kemiran johtoryhmän jäsenet Tuomas Törmänen ja Antti Salminen paljastivat miten heidän televerkko- ja hissitaustansa konvergoituivat vesikemian megatrendeihin.

Kemira-excu: Tuomas Törmänen ja Antti Salminen

Kemira-excu: Alumniyleisöä

Kemira-excu: Harri Kerminen

Tulevia tapahtumia

Ke 14/6 klo 18 järjestetään Kemiran tavoin loppuunmyyty alumniexcursio McKinseylle, jossa partneri Anna Granskog kertoo uusiutuvan energian liiketoiminnasta.

Alumnin oma ”Paikka Y”, eli perinteinen terassikokoontumisemme ravintola Teatterin yläkerran sikariterassilla toistuu pe 2/9 töiden jälkeen.

Pe 14/10 järjestetään alumnin historian ensimmäinen ”kotimaan puolipitkä”, Prodeko Leadership Summit on Wheels, eli n. 30 tunnin maakuntakierros globaalin johtamisen haasteista suomalaisten toimitusjohtajien kertomina, isännäksi pyydetty mm. Nokian Renkaiden Kim Gran. Bussisiirtymien aikana kerrataan tyrkky-strategiapelin sääntöjä. Agendasta tulee niin vaikuttava, että voit huoletta merkitä seminaarin kalenteriisi, vaikka siihen menee työpäivä. Ja jos jatkat vielä la-iltana Diskonttaukseen, niin saat tästä Prodekon alumnin superviikonlopun!

Syksylle suunnitteilla myös Nokia-excursio sekä Prodeko Venture Panel, kasvuyrittäjyysfoorumi, johon haemme alustajia (ota yhteys Kaj Hagros, etunimi@sukunimi.com tai Meri Kankaanpää, etunimi.sukunimi@iki.fi). Tapahtumatiedot ilmo.prodeko.org.

Aalto-osaajia vielä kesäksikin helposti Prodekon Alumnin omistaman aTalentin kautta!

Aalto-opiskelijavetoinen ja Prodekon Alumnin yhdessä killan kanssa omistama aTalent Recruiting tekee osaavan opiskelijatyövoiman löytämisen yrityksille helpoksi jopa lyhyisiin ja kiireellisiin toimeksiantoihin. Kerrot vain meille (myynti@atalent.fi, 050 531 8115) lyhyesti resurssitarpeesi ja varaat 2-3 h aikaa kärkiehdokkaiden haastatteluun. aTalent hoitaa kaiken muun ilmoituksista buukkauksiin ja palkanmaksuun. Haut ovat riskittömiä, eli kustannuksia tulee vasta realisoituneista rekrytoinneista tai vuokrauksista.

Seuraavassa esite, joka summaa palveluidemme edut ja hinnat kätevästi:
http://www.atalent.fi/uploads/aTalent_esite.pdf

Järjestämme myös kokonaisia harjoitteluohjelmia ja tulemme mielellämme keskustelemaan opiskelijatyövoiman mahdollisuuksista yrityksessänne pidemmälläkin tähtäimellä. Ao. linkin takana muutama idea, joita tuskin olette kaikkia tulleet ajatelleeksi opiskelijoille kannattavasti ulkoistettavina projekteina/tehtävinä:
http://www.atalent.fi/uploads/Opiskelijoiden_kayttoideoita.pdf

Parin asiakkaan kommenttia palveluistamme ja siitä, mitä meiltä löytyy:

”aTalentin kautta löytämämme opiskelija oli todella huipputyyppi ja poikkeuksellisen monipuolinen kyky.” – Toimialajohtaja, L&T Siivous- ja käyttäjäpalvelut

”Työmarkkinoilta on vaikea löytää oikeaa tekijää kovan kilpailun vuoksi ja hakemusten seulominen on iso prosessi. Meille oli merkittävä lisäarvo, että saimme aTalentilta parhaat tyypit suoraan koulun penkiltä ilman, että tarvitsi itse tehdä elettäkään. Muiden headhuntereiden kanssa tehdään paljon turhaa haastattelua, mutta aTR:n esivalitsemat ehdokkaat olivat kaikki hyviä ja yhteistyö sujui joustavasti.” – Business Development Manager, Pretax

Lisää referenssejä:
http://www.atalent.fi/index.php?page=referenssit