Alumnitiedote 2/2012

Sisältö:

1. Microsoft-excu 2.10.2012
2. Pienryhmämentorointi starttaa
3. Puolipitkä Pietariin?

1. Microsoft-excu 2.10.2012

Innovaatiot ja työnteon muutos -excu Microsoftille tiistaina 2. lokakuuta 2012 klo 17.30 – 21.00. Tule kuulemaan Microsoft Oy:n henkilöstöjohtaja Tytti Bergmanilta, kuinka työnteko on muuttunut ja muuttuu Microsoftilla. Lisäksi markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Anthony Gyursanszky avaa Microsoftin innovaatioprosesseja, -kulttuuria ja -työkaluja ja kertoo Microsoftin viimeaikaisista innovaatioista. Exculla pääset myös näkemään, miten Keilarannassa, Microsoft Oy:n paljon kiinnostusta herättäneessä toimistossa tehdään töitä erilaisissa tiloissa ja tunnelmissa.

Tilaisuus alkaa klo 17.30 osoitteessa Keilaranta 7. Paikalla kannattaa olla viimeistään klo 17.20. Mukaan mahtuu 35 osallistujaa, ilmoittautuminen on auki NYT, ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 28.9. Ilmo auki Prodekon ilmokilkkeessä.

2. Pienryhmämentorointi starttaa

Lähde mentoroimaan loppuvaiheen tutaopiskelijoita!

Prodekon Alumni uudistaa mentorointiohjelmaansa tänä syksynä, ja uutena mentorointimuotona aloitamme niin sanotun pienryhmämentoroinnin. Pienryhmämentoroinnissa kaksi alumnimentoria ja muutama loppuvaiheen opiskelija (vuosikurssi 3+) kokoontuvat keskustelemaan heitä yhteisesti kiinnostavasta toimialasta ja siellä toimimisesta. Ryhmät siis järjestetään mentoreiden toimialaosaamisen perusteella niin, että opiskelijat pääsevät tapaamaan itseään kiinnostavilla aloilla työskenteleviä alumneja.

Näiden pienryhmämentorointitapaamisten on tarkoitus olla vapaamuotoisia ja keskustelevia. Yhtä ryhmää vetää aina kaksi alumnimentoria yhdessä, ja joko toinen tai molemmat voivat alustaa tapaamisen pienellä katsauksella omaan uraan tai yleisemmin kyseiseen toimialaan. Tapaamisia on tarkoitus järjestää vähintään kaksi, joista ensimmäinen lokakuussa. Jos keskustelu lähtee lentoon, voi tapaamisia tietysti jatkaa pidempäänkin!

Jos haluat päästä sparraamaan tulevaisuuden tutatoivoja, laita alumnikoordinaattori Inari Natrille viestiä (inari.natri@aalto.fi) kertomalla, mistä toimialasta kiinnostuneita opiskelijoita olet halukas mentoroimaan ja mitä vuosikurssia itse olet. Huom! Älä siis vastaa tähän viestiin! Alumnin mailiroutingit ovat pielessä ja viestit eivät tule perille.

3. Puolipitkä Pietariin?

Alumnin hallitus on suunnitellut excua Pietariin. Meno olisi aamupäivällä 26.10 ja
paluu illalla 27.10. Tarkka ohjelma on vielä suunnitteilla, mutta
luonnollisesti sisältää useampia yritysvierailuja sekä aikataulun
salliessa myös kulttuurikohteita. Ohjelma suunnitellaan asiapitoiseksi ja
laskutus on mahdollinen.

Ilmaise alustava kiinnostuksesi tässä Doodlessa.

Pietariin meno maksaa luonnollisesti ja pelkästään juna, hotelli, viisumi,
kuljetukset paikanpäällä ovat vähintään 500€/hlö. Vaihtoehtoisesti voimme
tehdä matkan Suomessa jolloin paluu kotiin illaksi on mahdollinen ja
kustannukset pysynevät n. 100€ tietämillä.